"Без дозволу взяла його цигарки": на Хмельниччині поліцейські затримали 9-класника за вбивство 55-річної жінки

"Без дозволу взяла його цигарки": на Хмельниччині поліцейські затримали 9-класника за вбивство 55-річної жінки
В День закоханих жертва вживала алкоголь із мешканцем Дунаївців та його 14-річним сином.

Поліція Хмельниччини затримала 9-класника з містечка Дунаївці за вбивство 55-річної жінки. Тіло жертви знайшли у вівторок, 15 лютого, поблизу смітника. Про це повідомляє пресслужба Поліції Хмельниччини.

Як з’ясувалося в ході розслідування, хлопець разом зі своїм батьком та загиблою ввечері напередодні вбивства розпивали алкогольні напої. Після того, як батько пішов спати, між юнаком та гостею виник конфлікт, в результаті якого він побив жінку пательнею та качалкою і пішов з дому, — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що на наступний день батько, прокинувшись, знайшов жінку мертвою у коридорі квартири та виніс її тіло на смітник поблизу будинку. Сина вдома не було.

Правоохоронці розшукали підлітка і опитали в присутності педагога. Він зізнався у скоєному і пояснив, що побив жінку, бо вона без дозволу взяла його цигарки, — повідомляють правоохоронці.

За інформацією поліції, за даним фактом слідчі слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області відкрили кримінальне провадження за ч. 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Наразі неповнолітній затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України і перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, раніше на Львівщині "кримінальна пара" жорстоко вбила пенсіонерку.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Читайте також
На Хмельниччині заарештували батька, який побив дітей розпеченою кочергою На Хмельниччині заарештували батька, який побив дітей розпеченою кочергою
На Хмельниччині батько "виховував" та бив своїх дітей розпеченою кочергою. Внаслідок жорстокого поводження із дітьми суд обрав йому у якості запобіжного заходу тримання під вартою.
У вбивстві 14-річного підлітка на Житомирщині підозрюють 15-річну дівчину (відео) У вбивстві 14-річного підлітка на Житомирщині підозрюють 15-річну дівчину (відео)
Житомирська поліція затримала 15-річну школярку, яку підозрюють у вбивстві хлопця. Дівчина зізналась у скоєному та визнала свою провину.
"Прошу вибачення, вбивати не хотіла": дівчину, яка стріляла з арбалета у полтавській школі відправили у СІЗО (відео) "Прошу вибачення, вбивати не хотіла": дівчину, яка стріляла з арбалета у полтавській школі відправили у СІЗО (відео)
Під час засідання суду 19-річна нападниця запевнила, що не мала на меті вбивати педагогів та не хотіла завдати моральних страждань учням, які стали свідками її дій.
Loading...
Load next