"Білі янголи" з Донеччини евакуювали ще двох людей

"Білі янголи" з Донеччини евакуювали ще двох людей

Евакуаційна група поліцейських «Білі Янголи» вивезла ще двох людей із зони бойових дій з Лиманської громади на Донеччині.

Про це повідомила поліція Донеччини.

Група «Білий Янгол» евакуює жителів Лиманської громади із зони бойових дій… Оселю 84-річної жительки Торського прицільним ударом знищили російські війська. Вона в цей час була надворі, вижила дивом, ‒ йдеться у повідомленні.

Понад рік ця жінка поневірялась по сусідських будинках, теж понівечених обстрілами. Лише після неодноразових умовлянь правоохоронців погодилася виїхати до родичів на Житомирщину. Правоохоронці констатували, що життю літніх мешканців загрожують не тільки ворожі снаряди, а й відсутність повноцінного харчування та медичного догляду.

Тому 59-річний житель Закітного «до останнього» залишався вдома, а коли стан здоров’я погіршився, вирішив приєднатися до своєї родини, яка проживає у Львівській області.

«Білі янголи» допомогли обом громадянам безпечно виїхати з-під вогню та дістатися рідних.

У поліції нагадали, що Закітне, Торське та інші села біля фронту постійно зазнають російських обстрілів. Нещодавно був убитий останній житель села Ямполівка: у будинок 64-річного чоловіка влучила ракета. І зараз правоохоронці об’їжджають населені пункти та переконують жителів евакуюватися.

Нагадаємо, Міжнародний реєстр збитків України розпочне приймати заяви з 2 квітня

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next