Віталій Кличко допустив можливість повторного наступу рф на Київ

Віталій Кличко допустив можливість повторного наступу рф на Київ

Мер Києва Віталій Кличко допустив, що столиця досі є ціллю російських військ, тому, не виключив повторного наступу ворожої армії.

Про це повідомив Віталій Кличко в інтерв’ю BILD.

Київ був і залишається мішенню для Путіна, тому що столиця — це серце країни, — зазначив Кличко. — Але ми набагато краще підготовлені до цього, ніж два роки тому. Якщо Путін ухвалить таке рішення, це буде криваве рішення, — наголосив він.

Стоячи перед зруйнованим житловим будинком, у який кілька днів тому влучила російська ракета, мер закликав Захід посилити підтримку України. Він наголосив, що нині терміново потрібно більше систем ППО та більше зенітних ракет.

Попри деякі переваги російської армії на фронті та атаки на об’єкти критичної інфраструктури, у Києві не готові обговорювати переговори чи “заморожування” війни, як запропонував у бундестазі лідер парламентської фракції СДПН Рольф Мютценіх, зауважив воєнний кореспондент BILD Пауль Ронцхаймер.

Це неправильне ставлення, натомість нам потрібна велика підтримка. Ми не віддамо Росії жодних територій. Це не може бути компромісом, — заявив Кличко.

Нагадаємо, Напад росії на Україну: Протягом доби зафіксовано 49 бойових зіткнень

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Loading...
Load next