Рівненщина прийняла другий евакуаційний потяг з Донеччини

Рівненщина прийняла другий евакуаційний потяг з Донеччини

Другий евакуаційний потяг з Донецької області прийняла Рівненщина, серед евакуйованих – 13 дітей та три людини з інвалідністю.

Про це повідомив голова Рівненської ОВА Олександр Коваль.

Рівненщина прийняла другий евакуаційний потяг з Донецької області, - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, приїхало 37 людей. З них – 13 дітей та три людини з інвалідністю. Відомо, що людей зареєстрували, вони отримали першу допомогу, евакуаційні виплати. Розмістять евакуйованих у громадах Дубенського району.

Нагадаємо, Віталій Кличко допустив можливість повторного наступу рф на Київ

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На тимчасово окупованих територіях Донеччини захоплюють стратегічні підприємства та фінустанови На тимчасово окупованих територіях Донеччини захоплюють стратегічні підприємства та фінустанови
Для цього «Державний комітет оборони ДНР» під головуванням пушиліна прийняв рішення про «націоналізацію» стратегічних підприємств.
На Донеччині стався витік аміаку: які міста під загрозою На Донеччині стався витік аміаку: які міста під загрозою
Цю гілку не використовують з 2014 року, засувки закриті, але аміак з неї зараз витікає самоплином.
На Донеччині здетонував склад боєприпасів: бойовики "ДНР" звинувачують ЗСУ На Донеччині здетонував склад боєприпасів: бойовики "ДНР" звинувачують ЗСУ
Бойовики "ДНР" заявили про обстріл тимчасово окупованого міста Ясинувата Донецької області. У результаті удару, який нібито було нанесено вранці 21 вересня, пошкодження зафіксовані у двох навчальних закладах.
Loading...
Load next