Зеленський провів нараду з військовими й урядовцями

Зеленський провів нараду з військовими й урядовцями

Президент України Володимир Зеленський провів нараду з військовослужбовцями й урядовцями, на якій було деталізовано плани виробництва дронів, зокрема FPV. Також було обговорено реагування оборонно-промислового комплексу на потреби фронту.

Про це він повідомив у соцмережі.

Разом з військовими та урядовцями провели майже тригодинну, максимально конкретну нараду щодо дронів. Оновили й деталізували плани виробництва на поточний рік за всіма типами безпілотників: FPV, бомбардувальниками, розвідниками, а також за далекобійними дронами для особливих завдань, – заявив Зеленський.

Президент зазначив, що учасники наради обговорили гнучкість українського ОПК, оскільки потреби фронту постійно змінюються, тому виробники мають реагувати на них вчасно.

Важливі рішення: щодо спрощення процедури закупівель, імпорту комплектовання, нарощування виробництва снарядів для дронів і навчання операторів. Проєкт побудови комплексної системи керування засобами РЕБ для захисту наших воїнів і техніки від російських безпілотників. Систему вже тестують на окремих напрямках. Запланували масштабування проекту на весь фрон”, – додав Зеленський.

Нагадаємо, За три місяці росіяни випустили по Києву понад 180 ракет і безпілотників

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових
13 лютого бойовики шість разів порушили "тишу" на Донбасі.
Loading...
Load next