В Італії стався вибух на ГЕС: загинули четверо людей

В Італії стався вибух на ГЕС: загинули четверо людей

Четверо людей загинули та декілька вважаються зниклими безвісти внаслідок вибуху на гідроелектростанції на півночі Італії.

Про це повідомляє BBC.

Вибух стався під водою на заводі, який знаходиться на озері Сувіана, що розташоване за 70 км від міста Болонья. Мер сусіднього містечка Камуньяно Марко Масінара повідомив ЗМІ, що, ймовірно, пожежа виникла під час ремонтних робіт. Масінара додав, що рятувальники не можуть отримати доступ до місця події.

Це серйозний нещасний випадок. Декілька співробітників були всередині, а інші все ще там перебувають, - заявив він італійським ЗМІ.

Відомо, що декілька людей отримали серйозні опіки під час вибуху. Прем'єр-міністр Італії Джорджія Мелоні подякувала рятувальним службам та сказала, що «з тривогою» стежить за новинами про вибух.

Командир місцевої пожежно-рятувальної служби Калоджеро Туртурічі повідомив італійським ЗМІ, що декілька секцій будівлі станції були заповнені димом, а інші були затоплені.

Гідроелектростанція, де стався вибух, належить італійському енергетичному гіганту - компанії Enel Green Power. У компанії заявили, що наразі електростанція припинила виробництво енергії.

Нагадаємо, Швейцарію звинуватили у порушенні прав людини через недостатню боротьбу зі зміною клімату

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
В Італії стався потужний вибух через витік газу: є загиблі (відео) В Італії стався потужний вибух через витік газу: є загиблі (відео)
Повідомляють щонайменше про трьох загиблих. Ще дев'ятьох вважають зниклими безвісти.
Loading...
Load next