В Італії стався потужний вибух через витік газу: є загиблі (відео)

В Італії стався потужний вибух через витік газу: є загиблі (відео)
Повідомляють щонайменше про трьох загиблих. Ще дев'ятьох вважають зниклими безвісти.

Вибух в італійському місті Раванусі стався ввечері 11 грудня. Він зруйнував три будівлі та пошкодив ще чотири. Вибух, за повідомленням видання Ansa, нібито стався через великий витік газу з трубопроводу.

Фото: Ansa

Кількість підтверджених жертв вибуху в Раванусі зросла до трьох. Двоє постраждалих людей вижили. Ще шестеро зниклих безвісти.

Газ накопичився або під землею, або в закритому середовищі. Активація підйомника також могла спровокувати вибух. Найближчими днями ми проведемо детальніші розслідування. Безперечно, такий вибух є винятковою подією. Причинами розриву труби може бути погана погода або зсув ґрунту, — повідомляє командир пожежної команди Агрідженто Джузеппе Мерендіно.

Повідомляють, що зруйнованому чотириповерховому будинку перебувало 9 членів однієї родини, одного знайшли мертвим, двох врятували: 80-річну жінку з важкими переломами доставили до лікарні, та молоду дівчину, яку рятувальники змогли вистежити за дзвінком мобільного телефону. Інші члени сім'ї досі вважають зниклими безвісти.

Фото: Ansa

Надзвичайники зараз надалі працюють на місці події, розбираючи уламки будинку й шукаючи інших можливих жертв.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Вибух у житловому будинку на Київщині: рятувальники знайшли тіло ще одного загиблого (фото) Вибух у житловому будинку на Київщині: рятувальники знайшли тіло ще одного загиблого (фото)
Кількість жертв внаслідок вибуху у багатоповерхівці у центрі села Білогородка, що під Києвом лише збільшується. Рятувальники відшукали ще одного померлого.
У Дніпрі вибухнув автомобіль: ЗМІ  пишуть про замовне вбивство (відео) У Дніпрі вибухнув автомобіль: ЗМІ пишуть про замовне вбивство (відео)
У результаті вибуху загинули двоє людей, що знаходилися всередині автомобіля. На місці події працює слідчо-оперативна група, вибухотехніки, експерти криміналістичної лабораторії.
Вибух авто у Дніпрі: в автомобілі був встановлений саморобнний вибуховий пристрій, - ЗМІ (відео) Вибух авто у Дніпрі: в автомобілі був встановлений саморобнний вибуховий пристрій, - ЗМІ (відео)
Наразі справу про ймовірне вбивство двох осіб у Дніпрі розслідує Служба безпеки України. Справу відкрили за статтею про вчинення терористичного акту.
Loading...
Load next