Підробка документів для крадіжки 4 млн гривень: у Києві адвокат отримав підозру

Підробка документів для крадіжки 4 млн гривень: у Києві адвокат отримав підозру

Прокурори САП повідомили про підозру столичному адвокату. Фігурантка підробила лист районного суду, аби заволодіти коштами у розмірі 4 млн гривень.

Про це повідомляє Спеціалізована антикорупційна прокуратура.

10 квітня 2024 року прокурор повідомив про підозру столичному адвокату, яку викрили на шахрайстві та підробці офіційних документів. На сьогодні досудове розслідування у справі завершено, - йдеться в повідомленні.

Адвокат підробила супровідний лист Печерського районного суду міста Києва та використала інші підробленні документи для заволодіння шляхом обману грошовими коштами у сумі понад 4 млн грн, які були заарештовані в межах розслідування іншого кримінального провадження та передані в управління АРМА.

Дії адвоката кваліфіковані за ознаками злочинів, передбачених ч. 4 ст. 190 та ч. 2 ст. 358 КК України. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 12 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, Напад росії на Україну: Протягом доби зафіксовано 53 бойових зіткнень

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Києві керівник турфірми вкрав з карток іноземців 630 тисяч гривень (фото) У Києві керівник турфірми вкрав з карток іноземців 630 тисяч гривень (фото)
Правоохоронці провели обшуки в автівках та за місцем мешкання підозрюваного. За результатами їх проведення поліцейські вилучили мобільні телефони, комп’ютерну техніку, акт приймання-передачі обладнання від банку та документацію.
Масові святкування в період карантину: Тищенко влаштував вечірку для своєї дружини Масові святкування в період карантину: Тищенко влаштував вечірку для своєї дружини
У київській поліції відкрили кримінальне провадження щодо порушення карантинних вимог в одному з готелів столиці, де день народження дружини святкував депутат від "Слуги народу", Микола Тищенко.
На Київщині знайшли 2-річного хлопчика, який усю ніч просидів у лісі На Київщині знайшли 2-річного хлопчика, який усю ніч просидів у лісі
У селі Рагівка Вишгородського району Київської області, 14 квітня зник дворічний хлопчик. Батьки дитини протягом п'яти годин намагались самостійно відшукати дитину, однак усі спроби були марними.
Loading...
Load next