У Києві керівник турфірми вкрав з карток іноземців 630 тисяч гривень (фото)

У Києві керівник турфірми вкрав з карток іноземців 630 тисяч гривень (фото)
Правоохоронці провели обшуки в автівках та за місцем мешкання підозрюваного. За результатами їх проведення поліцейські вилучили мобільні телефони, комп’ютерну техніку, акт приймання-передачі обладнання від банку та документацію.

Керівник столичної турфірми підозрюється у шахрайстві з банківськими картками іноземців. Чоловік обікрав іноземних туристів та державний банк на 630 тисяч гривень. Чоловік здійснював незаконні операції з використанням POS-терміналу та використовував для цього реквізити банківських карток іноземних громадян.

Про це повідомляє пресслужби МВС та Національної поліції.

21-річний житель Київської області перебував на посаді керівника товариства з обмеженою відповідальністю, яке надає туристичні послуги. Фігурант для здійснення господарської діяльності орендував POS-термінал в одного із державних банків. Надалі за допомогою системи дистанційного банківського обслуговування чоловік підключив послугу "Еквайринг", - повідомили у МВС.

Після цього, злодій використовуючи платіжні дані клієнтів іноземних фінансових установ, здійснив 138 незаконних банківських операцій. Звісно, що все це відбувалося без карт та без відома їх власників

Наразі зловмиснику повідомлено про підозру. Зокрема, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 190 - Шахрайство Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна.  

Читайте також
У Запоріжжі затримали вбивцю, який жорстоко розправився із 90-річним дідусем (фото) У Запоріжжі затримали вбивцю, який жорстоко розправився із 90-річним дідусем (фото)
Двоє молодиків, віком 18-ти та 22-х років двічі за день намагались проникнути до приватного будинку дідуся задля скоєння крадіжки. Однак, згодом місцевий мешканець виявив тіло 90-річного пенсіонера зі слідами насильницької смерті.
Катували праскою: у Харкові троє чоловіків пограбували жінку (відео) Катували праскою: у Харкові троє чоловіків пограбували жінку (відео)
Правоохоронці під Києвом затримали трьох злочинців, які здійснювали жорстокі напади на будинки мешканців і на офісні приміщення, при цьому вимагали у людей гроші, зв‘язували та катували їх праскою.
Під Києвом автобус із хасидами потрапив у ДТП: є загиблий (фото) Під Києвом автобус із хасидами потрапив у ДТП: є загиблий (фото)
У селі Чупира Київської області у дорожньо-транспортній пригоді загинув громадянин Ізраїлю. Інші пасажири тілесних ушкоджень не отримали.
Loading...
Load next