Словаччина передала Україні техніку для розмінування деокупованих територій

Словаччина передала Україні техніку для розмінування деокупованих територій

Словаччина передала Україні технічну допомогу для піротехніків ДСНС України. Це дві машини механізованого розмінування та інженерна техніка.

Про це повідомляє Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

Він зазначив, що машини допоможуть швидше та ефективніше очищувати від вибухонебезпечних предметів деокуповані населені пункти Херсонщини.

І що надзвичайно важливо — така техніка допомагає зберегти життя наших саперів. Дякую Уряду Словаччини за внесок у підвищення рівня безпеки нашої країни. За незмінну й надійну допомогу нашим громадянам, — зазначив міністр.

Він додав, що між Державною прикордонною службою України та МВС Словаччини підписано угоду за напрямком взаємодії в галузі радіаційної, хімічної, біологічної та ядерної безпеки на кордоні.

Нагадаємо, На Закарпатті змонтували перші 20 м євроколії, яка з'єднає Чоп та Ужгород

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Внаслідок обстрілів у Києві зайнялась вантажівка та дві будівлі (відео) Внаслідок обстрілів у Києві зайнялась вантажівка та дві будівлі (відео)
Кількість жертв та постаждалих поки невідома.
Вибух у горах Карпат: причиною загибелі туристів міг стати снаряд часів Першої світової (відео) Вибух у горах Карпат: причиною загибелі туристів міг стати снаряд часів Першої світової (відео)
Повідомлення про вибух у горах в Карпатах до поліції надійшло від мешканки Івано-Франківщини, яка розповіла, що її чоловік став свідком події. Виявилось, що загалом серед постраждалих було 12 людей, серед яких двоє дітей віком 2 та 5 років - діти під час вибуху не постраждали.
Loading...
Load next