У Білорусі вагнерівці готують диверсантів для війни в Україні ‒ ЦНС

У Білорусі вагнерівці готують диверсантів для війни в Україні ‒ ЦНС

Інструктори з ПВК Вагнера готують у Білорусі диверсійні загони для роботи на території України.

Про це повідомляє Центр національного спротиву. 

Зазначено, що в Республіці Білорусь завершився восьмий вишкіл найманців для війни в Україні.  

За інформацією білоруського підпілля, тут пройшов бойове злагодження загін спецпризначення "Граніт". Навчання проводили все ті ж інструктори із ПВК Вагнера, які знайшли собі притулок саме на території країни союзника Росії, ‒ йдеться в повідомленні. 

Відомо, що головним завданням таких загонів є диверсійна робота в Україні. Відомо, вагнерівці проводять заняття з вогнепальної та інженерної підготовки, а також тактичної медицини. Білоруси також мають основне озброєння - ручні протитанкові гранатомети, автоматичні гранатомети й кулемети Калашникова.

Нагадаємо, Макрон хоче всесвітнього "перемир’я" на час Олімпіади

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Російські військові влаштували провокацію на кордоні, аби втягнути у війну Збройні сили Білорусі Російські військові влаштували провокацію на кордоні, аби втягнути у війну Збройні сили Білорусі
Російські військові влаштували провокацію на кордоні України та Білорусі. Російські літаки вилетіли з аеродрому в Білорусі, зайшли на територію України, розвернулись над українськими населеними пунктами, після чого нанесли вогонь по населеному пункту Копані в Білорусі.
НАТО та США вважають, що Білорусь незабаром вступить у війну з Україною НАТО та США вважають, що Білорусь незабаром вступить у війну з Україною
Остаточне рішення залишається за путіним.
Loading...
Load next