На ТОТ Луганщини загарбники почали "націоналізацію" житла

На ТОТ Луганщини загарбники почали "націоналізацію" житла

На тимчасово окупованій території Луганської області почався новий етап «націоналізації» житла – тепер його відбиратимуть у селян.

Про це повідомив начальник Сєвєродонецької районної військової адміністрації Роман Власенко.

Із нового – продовжуються заходи з «націоналізації» покинутого житла. В епіцентрі сьогодні – це Рубіжне, Рубіжанська громада і навіть пішли в сільську місцевість. Раніше ми цього не помічали, але на сьогодні вже на хвіртках приватних будинків вивішені оголошення про те, що дані об’єкти визначаються як безхазяйне майно, - заявив Власенко.

За його словами, палаючі навколо Сєвєродонецька ліси пару тижнів тому ще якось намагались гасити, залучаючи людей і техніку навіть з Луганська. Але на сьогодні визнали свою неспроможність і жодних потужних заходів більше не проводять.

Відбивають вогонь від населених пунктів – і все - зазначив очільник Сєвєродонецької РВА.

Нагадаємо, У Держспецзв’язку попереджають про кіберзагрозу для Сил оборони

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото) На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото)
Бойовики обстріляли оперативно-слідчу групу СБУ на Луганщині, вони використовували заборонені міномети. Усі члени оперативно-слідчої групи СБУ залишилися в живих.
На Луганщині за добу окупанти зруйнували 15 будинків: є загиблий та поранені (фото) На Луганщині за добу окупанти зруйнували 15 будинків: є загиблий та поранені (фото)
Інформація про постраждалих ще уточнюється.
Обстріли Лисичанська тривають: росіяни зруйнували дитячий садок, – Гайдай (фото) Обстріли Лисичанська тривають: росіяни зруйнували дитячий садок, – Гайдай (фото)
Рятувальників у місті не вистачає.
Loading...
Load next