В Україні заборонили проросійську політичну партію «СПАС»

В Україні заборонили проросійську політичну партію «СПАС»

Восьмий апеляційний адміністративний суд заборонив діяльність політичної партії «Соціал-патріотична асамблея слов’ян» («СПАС») та передав у власність держави її майно.

Про це ідеться на порталі Судова влада України.

Зазначається, що 18 квітня 2024 року колегія суддів Восьмого ААС завершила розгляд адміністративної справи № 857/2/24 про заборону політичної партії «Соціал-патріотична асамблея слов’ян».

Судом задоволено позовні вимоги Міністерства юстиції України: заборонено діяльність політичної партії «Соціал-патріотична асамблея слов’ян»; майно, кошти та інші активи партії, її обласних, міських, районних організацій, первинних осередків та інших структурних утворень передано у власність держави, - йдеться в повідомленні.

Повний текст рішення по справі про заборону політичної партії буде оприлюднений на офіційних сайтах Міністерства юстиції та Верховної Ради.

Нагадаємо, У Німеччині затримали двох російських шпигунів

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Продавали заборонені ліки: на Хмельниччині поліція викрила мережу онлайн-аптек (відео) Продавали заборонені ліки: на Хмельниччині поліція викрила мережу онлайн-аптек (відео)
Для маскування своєї діяльності, зловмисники відправляли товар від імені третіх осіб та з інших міст. Окрім цього, відомо, що частина медпрепаратів, які продавалися в онлайн-аптеках, заборонена для реалізації, зберігання та застосування на території України.
Купатись заборонено: на п’яти пляжах Києва знайшли небезпечну кишкову паличку Купатись заборонено: на п’яти пляжах Києва знайшли небезпечну кишкову паличку
На території п'яти столичних пляжів заборонили купатись. Оскільки, у пробах води, виявили перевищення індексу лактозопозитивної кишкової палички.
Loading...
Load next