Укрзалізниця повертає Інтерсіті+ до Одеси

Укрзалізниця повертає Інтерсіті+ до Одеси

"Укрзалізниця" у тестовому режимі відновлює курсування швидкісних потягів Інтерсіті+ до Одеси.

Про це повідомляє пресслужба АТ "Укрзалізниця".

Як зазначають у повідомленні, Поїзд №761/762 Київ — Одеса відправлятиметься з Києва 3, 4 та 5 травня о 06:03 та прибуватиме до Одеси о 13:34. У зворотному напрямку, з Одеси, поїзд вирушатиме в ті ж дати о 14:20 та прибуватиме до Києва о 21:50.

На великодні свята пропозицію місць із Києва до Львова буде збільшено, замість стандартного швидкісного поїзда Hyundai туди поїде більш містка двоповерхова Skoda. Також будуть призначені додаткові рейси поїзда №777 Київ — Львів на 4 та 5 травня.

Квитки вже можна придбати на всіх платформах. Додаткові місця до Львова зʼявлятимуться поступово протягом наступних тижнів.

Нагадаємо, Лавров назвав Швейцарію "відверто ворожою" до рф

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ затримало на хабарі та розкраданні пального працівника Укрзалізниці СБУ затримало на хабарі та розкраданні пального працівника Укрзалізниці
Служба безпеки України заблокувала масштабний механізм розкрадання дизельного пального на Укрзалізниці. За даними слідства, злочинна схема існувала у більшості структурних підрозділів установи.
Згорів живцем: 16-річний хлопець загинув на даху потяга, намагаючись зробити селфі (фото) Згорів живцем: 16-річний хлопець загинув на даху потяга, намагаючись зробити селфі (фото)
Поліція Чернігівщини розслідує трагічну смерть 16-річного хлопця на залізниці.
В Одесі авто вилетіло з дороги у двір і перекинулося: є жертви (фото) В Одесі авто вилетіло з дороги у двір і перекинулося: є жертви (фото)
Смертельна ДТП трапилась у ніч на 14 квітня в Одесі. Автомобіль марки Ford Kuga на швидкості вилетів із дороги у двір житлового будинку, врізався в дерева та перекинувся.
Loading...
Load next