Байден закликав Сенат якнайшвидше схвалити законопроєкт про допомогу Україні

Байден закликав Сенат якнайшвидше схвалити законопроєкт про допомогу Україні

Президент США Джо Байден закликав Сенат якнайшвидше схвалити законопроєкт про військову допомогу для України.

Про це повідомляється на сайті Білого дому.

️Сенат США має схвалити законопроєкт про допомогу Україні у найкоротші терміни, щоб Вашингтон якнайшвидше направив зброю Україні, закликав Байден.

Проєкт вже вирушає до Сенату.

Я закликаю Сенат швидко надіслати цей пакет на мій стіл, щоб я міг підписати його як закон, і ми могли швидко відправити зброю та обладнання в Україну для задоволення її термінових потреб на полі бою, - заявив Байден.

Нагадаємо, Лавров назвав Швейцарію "відверто ворожою" до рф

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
В Україну незаконно ввозили брендовий одяг під виглядом гуманітарної допомоги (фото) В Україну незаконно ввозили брендовий одяг під виглядом гуманітарної допомоги (фото)
Брендовий одяг ввозили в Україну під виглядом гуманітарної допомоги для малозабезпечених сімей. Цим самим "перевізники" ухилялись від сплати податків, що призвело до недоотримання державою десятків мільйонів гривень.
У Києві на мосту поліцейські врятували одразу двох самогубців (відео) У Києві на мосту поліцейські врятували одразу двох самогубців (відео)
Один із чоловіків, який намагався вкоротити собі віку сидів за поручнями мосту, а інший самогубця вже встиг стрибнути у воду.
У Карпатах рятувальники допомогли жінці, яка знепритомніла на туристичному маршруті У Карпатах рятувальники допомогли жінці, яка знепритомніла на туристичному маршруті
На туристичному гірському маршруті у Карпатах одній із туристок стало зле. Жінку довелося евакуювати на ношах.
Loading...
Load next