У Карпатах оголосили сніголавинну небезпеку

У Карпатах оголосили сніголавинну небезпеку

На високогір'ї Івано-Франківської та Закарпатської областей 21-22 квітня очікується сніголавинна небезпека. Туристів закликають не ходити у гори.

Про це повідомляє відділ гідрологічних прогнозів Українського гідрометеорологічного центру.

За даними центру, значна сніголавинна небезпека (3 рівень), очікується 21-22 квітня на високогір'ї Івано-Франківської області, помірна (2 рівень) – на високогір'ї східної частини та низька (1 рівень) – на високогір'ї західної та центральної частини Закарпатської області.

Туристів попереджають про можливе сходження лавин при низьких додаткових навантаженнях. Відтак радять утриматися від походів у гори. 

Нагадаємо, Палата представників США підтримала законопроєкт допомоги Ізраїлю

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Карпати замело снігом (відео) Карпати замело снігом (відео)
У Карпатах вже сьомий день триває негода. Випало кількадесят сантиметрів снігу.
Заблукав у лісі: на Закарпатті рятувальники другу добу шукають грибника (фото) Заблукав у лісі: на Закарпатті рятувальники другу добу шукають грибника (фото)
Через те, що зв'язок із чоловіком був відсутнім, встановити його точне місцезнаходження не вдалося. Тож надзвичайники взялися шукати чоловіка у різних ділянках лісу.
Тіло загиблого чоловіка випадково виявили туристи в горах на Закарпатті (відео) Тіло загиблого чоловіка випадково виявили туристи в горах на Закарпатті (відео)
Група туристів, яка проходила туристичним маршрутом від села Ділове–гора Піп Іван Мармароський–гора Стіг, що у Рахівському районі Закарпатської області, виявили тіло померлого чоловіка.
Loading...
Load next