У Криму росіяни прикривають бойові кораблі суднами забезпечення - ВМС України

У Криму росіяни прикривають бойові кораблі суднами забезпечення - ВМС України

Інциденти на кшталт вибухів у Севастополі і надалі повторюватимуться на об’єктах військової інфраструктури Росії в окупованому Криму.

Про це повідомив речник Військово-морських сил ЗСУ Дмитро Плетенчук в ефірі телемарафону.

Можу зазначити, що росіяни продовжують прикривати свої бойові одиниці суднами забезпечення зі складу ЧФ. Це в принципі у них така тактика, майже нова. По-друге, з позиції ВМС можу лише зазначити, що подібні інциденти і надалі траплятимуться на об’єктах військової інфраструктури нашого ворога в нашому Криму, ‒ заявив Плетенчук.

Нагадаємо, Командир "Азову" Редіс нагородив військових на позиціях у Серебрянському лісництві

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Збільшення окупантів: Росія продовжує переміщувати свої бойові літаки до Криму (фото) Збільшення окупантів: Росія продовжує переміщувати свої бойові літаки до Криму (фото)
Російська Федерація й надалі продовжує збільшувати свою військову силу поблизу українсько-російських кордонів. Зокрема збільшується кількість авіації, яка була помічена у Криму та поблизу України.
Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму
Російська Федерація розпочала повернення своїх військ з Криму, військові справді почали роз'їжджатись на свої місця постійної дислокації. Напередодні міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив про закінчення навчань російських військових.
Одне порушення на Донбасі, без втрат - штаб ООС Одне порушення на Донбасі, без втрат - штаб ООС
Бойовики відкривали вогонь біля Пісків. Завдяки зусиллям наших воїнів, рубежі українських підрозділів залишилися незмінними.
Loading...
Load next