На Закарпатті митники вилучили нелегальні скутери

На Закарпатті митники вилучили нелегальні скутери

У митні тенета потрапив керівник китайського підприємства, який вирішив приховати від митного контролю справжню кількість та вартість імпортованого товару.

Про це повідомили у Закарпатській митниці.

Відправляючи до Одеси вантажівку із заздалегідь опломбованим контейнером з електроскутерами та запчастинами до них, китайський бізнесмен, мабуть, розраховував на швидкий і безперешкодний перетин на українському кордоні. Однак, під час ретельної перевірки контейнера, де за товаросупровідними документами переміщувався вантаж загальною вагою 12,7 тонни, вартістю 25,4 тис. доларів та кількістю вантажних місць – 170, з’ясувалося, що кількість місць, заявлена в документах, не відповідає фактично наявній. У картонних коробках виявлено "зайві" 3 електроскутери та електромотори для них.

Тож, за подання митному органу документів, що містять неправдиві відомості щодо кількості та вартості імпортного товару, відносно китайського директора задокументовано протокол про порушення митних правил за ч. 1 статті 483 Митного кодексу України. Санкції даної статті передбачають штрафні санкції у розмірі від 50 до 100% вартості предметів правопорушення та й можливу їх конфіскацію.

Нагадаємо, Напад росії на Україну: Протягом доби зафіксовано 86 бойових зіткнень

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Закарпатті туриста з Києва якого шукали два місяці, знайшли мертвим На Закарпатті туриста з Києва якого шукали два місяці, знайшли мертвим
"На жаль, дива, на яке усі так сподівались, не сталося...", - рятувальники виявили тіло киянина, який зник близько двох місяців тому. Чоловік заблукав у Карпатах поблизу гори Гемба, однак лише сьогодні його вдалось знайти та чоловік вже був мертвим.
Контрабанда на мільйон: в аеропорту "Бориспіль" вилучили партію iPhone на мільйон гривень (відео) Контрабанда на мільйон: в аеропорту "Бориспіль" вилучили партію iPhone на мільйон гривень (відео)
У "Борисполі" в пасажирів рейсу з Дубая вилучили партію нових телефонів iPhone 12 Pro Max вартістю в 1 мільйон доларів.
Loading...
Load next