ДТП на Закарпатті: постраждало 7 людей, з яких 3 - діти (фото)

ДТП на Закарпатті: постраждало 7 людей, з яких 3 - діти (фото)
Причини аварії поки що невідомі.

Сьогодні, 15 січня об 11:00 на Закарпатті при виїзді із міста Перечин (автошлях національного значення Н-13 Львів-Самбір-Ужгород) сталася ДТП за участі двох автомобілів.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на ДСНС у Закарпатській області.

Фото: ДСНС 

Учасниками автотрощі стали автомобілі Land Rover та BMW.

Фото: ДСНС

В результаті зіткнення травмувалося 7 осіб, з яких 3 дітей. Наразі постраждалі перебувають під опікою медиків Ужгородської міської лікарні.

Усі травмовані мешканці м. Ужгород та Ужгородського району.

Фото: ДСНС

Рятувальники 7-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Перечин, яких залучили до ліквідації наслідків ДТП, за допомогою спецінструмента вирізали з понівеченого кузова авто одну з постраждалих та передали фахівцям екстреної медичної допомоги.

Фото: ДСНС

У службі просять усіх водіїв бути обережними на дорогах та дотримуватися правил дорожнього руху.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
На Полтавщині пасажирський автобус потрапив у ДТП: внаслідок аварії постраждало 11 пасажирів (фото) На Полтавщині пасажирський автобус потрапив у ДТП: внаслідок аварії постраждало 11 пасажирів (фото)
На автодорозі 56-річний водій автобуса, попередньо, не справився із кермуванням і з’їхав із проїзної частини дороги й перевернувся на бік.
На Одещині військові потрапили в аварію: є постраждалі (фото) На Одещині військові потрапили в аварію: є постраждалі (фото)
За даними поліції, водій Lexus прямував зі знайомою в бік Одеси, але не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу. Внаслідок зіткнення постраждало 5 осіб.
На Закарпатті зіткнулись Volkswagen із мікроавтобусом На Закарпатті зіткнулись Volkswagen із мікроавтобусом
У лобовому зіткненні водій Volkswagen та двоє його пасажирів загинули на місці ДТП. Водій мікроавтобусу перебуває у реанімації з численними травмами.
Loading...
Load next