Україну чекає досить важка ситуація найближчим часом ‒ Буданов

Україну чекає досить важка ситуація найближчим часом ‒ Буданов

Начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов заявив, що у середині травня – на початку червня на Україну чекає важка ситуація, але без катастрофічних наслідків.

Про це повідомив Буданов в інтерв’ю BBC.

Нас чекає досить важка, за нашою оцінкою, ситуація найближчим часом. Але вона не катастрофічна, це теж треба розуміти. Армагеддон не відбудеться, як багато хто зараз починає казати. Але проблеми з середини травня будуть, ‒ очільник ГУР.

Також він додав, що його проноз стосується в цілому України, а не лише ситуації на фронті. За його словами, "росіяни будуть використовувати комплексний підхід".

Вони проводять комплексну операцію. Не будемо ми про це з вами довго розмовляти, але це важкий період буде. Середина травня, початок червня, - наголосив Буданов.

Нагадаємо, США можуть вперше запровадити санкції проти підрозділу ЦАХАЛу

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян
Він також додав, що одним із важливих завдань української воєнної розвідки є організація партизанського руху в тилу противника.
На окупованих територіях масово викрадають чоловіків призовного віку — розвідка На окупованих територіях масово викрадають чоловіків призовного віку — розвідка
Головна мета таких дій – «поповнення обмінного фонду».
Loading...
Load next