Переробка на російських НПЗ впала до мінімуму за 11 місяців - Bloomberg

Переробка на російських НПЗ впала до мінімуму за 11 місяців - Bloomberg

Російська нафтопереробка знизилася до мінімуму за останні 11 місяців.

Про це повідомляє Bloomberg.

За інформацією співрозмовника агентства, Росія переробляла 5,22 мільйона барелів сирої нафти на добу в період 11-17 квітня. Розрахунки Bloomberg показують, що це приблизно на 10 000 барелів за добу, або на 0,2%, нижче середнього показника за попередні сім днів.

Загалом у квітні російські нафтопереробні заводи переробляли в середньому близько 5,23 мільйона барелів за добу, що є близьким до найнижчого рівня з травня минулого року. На початку цього року безпілотники вдарили по ключових російських нафтопереробних заводах, унаслідок чого вони частково або повністю зупинилися.

За останній місяць не було подальших пошкоджень НПЗ, що дало операторам час для проведення ремонту, але темпи відновлення сповільнилися через погодні умови - повені в регіоні змусили Орський НПЗ припинити роботу 7 квітня. За останній звітний період завод не переробляв сирої нафти.

Нагадаємо, До Києва прибула делегація Конгресу США

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next