Сили оборони відбили вісім штурмів під Старомайорським, Роботиним та на лівобережжі Дніпра

Сили оборони відбили вісім штурмів під Старомайорським, Роботиним та на лівобережжі Дніпра

В операційній зоні Сил оборони півдня українські захисники відбили чотири штурми російських загарбників на Оріхівському напрямку і чотири - на лівому березі Дніпра.

Про це повідомили Сили оборони півдня України.

На Оріхівському напрямку окупанти здійснили чотири штурми. Три в районі Старомайорського та один в районі Роботиного. Успіху не мали, - ідеться у повідомленні.

На лівобережжі Дніпра, у тимчасово захопленій Херсонській області ворог здійснив чотири штурми в районі населеного пункту Кринки. У результаті з втратами відійшов на свої вихідні позиції.

Українські бійці продовжують здійснювати комплексні заходи з утримання та укріплення позицій.

Російські загарбники тиснуть артилерійськими обстрілами, завдають авіаційні удари, застосовують велику кількість ударних дронів різних типів, не припиняють аеророзвідку. В операційній зоні за минулу добу зафіксували проліт 31 розвідувального БПЛА.

Крім того, протягом бойової доби загарбники на Оріхівському напрямку здійснили чотири авіаційні удари із застосуванням трьох керованих авіабомб та близько десятка некерованих авіаційних ракет.

На Херсонському напрямку здійснили один авіаційний удар із застосуванням двох керованих авіабомб.

Нагадаємо, До Києва прибула делегація Конгресу США

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next