У Харкові відкрили перший в Україні сервісний центр в укритті

У Харкові відкрили перший в Україні сервісний центр в укритті

У Харкові відкрили перший в країні сервісний центр Міністерства внутрішніх справ України в укритті.

Про це поінформувала пресслужба МВС.

Місто чи не щодня потерпає від російських обстрілів. Аби створити безпечний простір для громадян, сервісний центр МВС №6341 переїхав до укриття. Адреса не змінилася - м. Харків, вул. Шевченка, буд. 26. У сервісному центрі облаштовані зона очікування, робочі місця, сюди перевезли все необхідне обладнання, оргтехніку та встановили телекомунікаційну мережу, - заявили у МВС.

Зазначається, що в цьому сервісному центрі працює вісім адміністраторів, і що тут можна отримати чи обміняти посвідчення водія, зареєструвати чи перереєструвати транспортний засіб та отримати низку інших послуг.

Послуги надають за попереднім записом. Талони доступні через е-запис або в терміналі, який розміщений у сервісному центрі МВС.

Нагадаємо, Польща готова розмістити у себе ядерну зброю США ‒ Дуда

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Харкові пенсіонер вийшов посидіти на вулиці, а на нього впало дерево (фото) У Харкові пенсіонер вийшов посидіти на вулиці, а на нього впало дерево (фото)
В Харкові поблизу буднику №4 на бульварі Івана Каркача 24 квітня впало дерево та травмувало чоловіка. Подія сталася близько 16:20.
СБУ затримала автобуси із російськими "тітушками" на Харківщині СБУ затримала автобуси із російськими "тітушками" на Харківщині
Служба Безпеки України затримала декілька автобусів із 60-тьма "тітушками", які мали завдання створити "картинку для російських ЗМІ". Провокаторів вдалось затримати на Харківщині з боку Донецька, Дніпра та Полтави.
Loading...
Load next