Верховна Рада провалила голосування за пенсійну реформу в першому читанні

Верховна Рада провалила голосування за пенсійну реформу в першому читанні

Верховна Рада провалила голосування у першому читанні за законопроєкт № 9212 про накопичувальне пенсійне забезпечення.

Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк.

Він уточнив, що законопроєкт підтримали 214 народних депутатів, за необхідних 226 голосів.

Я не думаю, що навіть у разі прийняття був би шанс для закону в найближчому майбутньому. В МВФ є конкретна норма, що будь-які зміни по пенсійній системі мають бути погоджені зі Світовим банком. А поки незрозуміла ситуація з демографією (через війну), то порахувати макро для такої зміни дуже важко. Точніше неможливо, - повідомив Железняк.

Нагадаємо, У Харкові відновили телемовлення після удару рф по телевежі

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Хамська витівка: скандальний Тищенко розважався перед засіданням у Верховній Раді (відео) Хамська витівка: скандальний Тищенко розважався перед засіданням у Верховній Раді (відео)
Народний депутат від партії "Слуга народу" Микола Тищенко перед голосуванням за законопроєкт Володимира Зеленського про відповідальність за брехню в деклараціях відзначився "хамською витівкою".
У Києві замінували будівлю Верховної Ради: поліція шукає вибухівку (відео) У Києві замінували будівлю Верховної Ради: поліція шукає вибухівку (відео)
Київська поліція повідомила про мінування Верховної Ради, наразі правоохоронці перевіряють будівлю на наявність вибухівки.
Нардеп Олег Арсенюк влаштував бійку біля ресторану в Черкасах Нардеп Олег Арсенюк влаштував бійку біля ресторану в Черкасах
Нардеп від "Слуги народу" Олег Арсенюк влаштував бійку в розважальному закладі "Бочка" у Черкасах.
Loading...
Load next