"Це кольори "Партії регіонів": екснардеп Добкін змусив у прямому ефірі роздягнутись депутатку від "Голосу" (відео)

"Це кольори "Партії регіонів": екснардеп Добкін змусив у прямому ефірі роздягнутись депутатку від "Голосу" (відео)
Темою суперечки для колишнього нардепа Михайла Добкіна і чинної депутатки з "Голосу" Юлії Клименко у прямому ефірі одного з українських телеканалів став президент-втікач Віктор Янукович.

У прямому ефірі телеканалу "Україна 24" Добкін та Клименко посперечались через те, що жінка заявила, що Янукович обдурив усю країну. Згодом Добкін звернув увагу на білий і блакитний колір у вбранні Клименко й назвав його кольорами "Партії регіонів". Дійсно, нардепка й справді була одягнена у синю сукню та білий блейзер.

Янукович нікого не дурив... Ви теж у біло-блакитному сюди прийшли. Дивіться – це кольори Партії регіонів, - сказав Добкін.

Юлія Клименко спершу не погоджувалась із словами екснардепа, зазначивши, що у партійних кольорів нині неіснуючої партії були інші відтінки. Однак, у відповідь на його зауваження Клименко все ж таки демонстративно зняла з себе білий піджак й додала: "Заради вас я знімаю. Я відмовляюся носити біло-блакитне, я буду в синьому".

Насправді вийшло так, що своїми словами Добкін фактично змусив Клименко частково роздягтися у прямому ефірі.  Після цього ведуча наголосила, що Добкін змушує жінок роздягатись на, що той відповів: "Те, що зараз сталося – це просто мій дар від батьків".

Нагадаємо, що нещодавно депутати від "Голосу" висловили недовіру керівнику фракції Ярославу Железняку та голові партії Кірі Рудик. Зокрема, 10 депутатів заявили про створення об'єднання "Справедливість".

Читайте також
У Верховній Раді створили об'єднання "Справедливість": партію "Голос" покинуло 11 нардепів (відео) У Верховній Раді створили об'єднання "Справедливість": партію "Голос" покинуло 11 нардепів (відео)
У "Голосі" переконують, що з повагою ставляться до рішення своїх колег, однак сподіваються, що вони продовжать працювати за програмою, з якою йшли на вибори.
Розкол у "Голосі": Железняк та керівництво партії заперечують інформацію про його звільнення Розкол у "Голосі": Железняк та керівництво партії заперечують інформацію про його звільнення
Одинадцять депутатів "Голосу" заявили, що Железняка звільнили з посади голови фракції. Однак, сам ж нардеп спростовує цю інформацію й заявив, що це "не відповідає дійсності".
У "Голосі" відреагували на рішення 10 своїх депутатів щодо створення окремого об'єднання У "Голосі" відреагували на рішення 10 своїх депутатів щодо створення окремого об'єднання
У партії "Голос" вважають, що створення "депутатської групи" у межах фракції суперечить закону про регламент Верховної Ради. Зокрема, дії 10 депутатів, які оголосили про створення власного об'єднання "Справедливість" у партії назвали незаконними.
Loading...
Load next