На Дніпропетровщині голову райсуду викрили на хабарі

На Дніпропетровщині голову райсуду викрили на хабарі

У Дніпропетровській області викрили на хабарі розміром 2500 доларів голову одного з районних судів та посередника.

Про це повідомили в Національному антикорупційному бюро та Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі.

Там зазначають, що голова райсуду за посередництва ще однієї людини отримав 2500 доларів хабаря від громадянина за зняття арешту з майна, яке вилучили в межах кримінального провадження.

Правоохоронці задокументували отримання грошей через посередника й ухвалили рішення на користь людини, що дала хабар. Вони також провели обшуки, під час яких вилучили кошти, що фігуранти отримали як неправомірну вигоду.

Нагадаємо, У відносинах путіна з Британією немає шляху назад - Кемерон

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Хотів хабар, а отримає термін: у столиці затримали посадовця, який вимагав у мешканки 2000 доларів (фото) Хотів хабар, а отримає термін: у столиці затримали посадовця, який вимагав у мешканки 2000 доларів (фото)
Хабар він вимагав за невжиття заходів щодо реалізації автомобіля «Range Rover», який в жінки вилучити в рамках виконавчого провадження.
5 років позбавлення волі отримали митники, які брали хабарі (фото) 5 років позбавлення волі отримали митники, які брали хабарі (фото)
Двох співробітників Рівненської митниці ДФС за одержання неправомірної вигоди засудили до 5 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Loading...
Load next