На ТОТ росіяни вперше проведуть призов на строкову службу - Федоров

На ТОТ росіяни вперше проведуть призов на строкову службу - Федоров

На тимчасово окупованих Росією теритоиіях вперше відбувається призов на строкову службу до лав армії РФ.

Про це повідомляє голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.

Підготовка до примусової мобілізації почалася півроку тому. У Мелітополі, Бердянську, Енергодарі були створені фейкові військкомати. У селах – призовні пункти. Виявляли мобілізаційний ресурс, - пише він.

Федоров нагадав, що ще у 2022 році колаборант Балицький для росЗМІ заявляв, що як мінімум 5 років людей з ТОТ не призиватимуть до армії. Але одразу після виборів терориста Путіна, вийшов указ про призов 150 тисяч молодих людей з усієї рф, у тому числі і з ТОТ. Призов на строкову службу стосується чоловіків 18-30 років. 

Єдиний спосіб уникнути мобілізації - виїзд з окупованої території. В разі, якщо це не вдалося - за першої ж нагоди треба здатися українським спецслужбам, - додав очільник області.

Нагадаємо, У Києві судитимуть кібершахраїв, які зняли ₴11 мільйонів з рахунків Фонду гарантування вкладів

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші
За минулу добу російсько-окупаційні війська на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню, один з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео) Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео)
Противник на Миколаївщині, Херсонщині продовжує ведення бойових дій на зайнятому рубіжі.
Loading...
Load next