Окупанти під виглядом піонерських таборів будують у рф фільтраційні "будинки" для українців - ЦНС

Окупанти під виглядом піонерських таборів будують у рф фільтраційні "будинки" для українців - ЦНС

Загарбники розпочали у Росії будівництво фільтраційних "модульних будинків" для українців під виглядом дитячих піонерських таборів.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

У Поволжі на росії розгорнулося масштабне будівництво фільтраційних таборів під виглядом дитячих піонерських таборів. Це швидкомонтажні модульні будиночки, швидше бараки, які вміщатимуть сотні "відвідувачів, ‒ зазначає ЦНС.

У Центрі додають, що Москва будує систему таких таборів від початку окупації України. У фільтраційних зонах ворог перевіряє українців на лояльність окупаційній владі РФ. Водночас завдяки таборам загарбники намагаються створити базу даних населення ТОТ.

За інформацією ЦНС, особливо жорсткі перевірки мешканців тимчасово окупованих територій та фільтраційні заходи фіксуються на півдні України.

Нагадаємо, В окупований Крим прибули військові з Ленінградського округу рф - партизани

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші
За минулу добу російсько-окупаційні війська на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню, один з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео) Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео)
Противник на Миколаївщині, Херсонщині продовжує ведення бойових дій на зайнятому рубіжі.
Loading...
Load next