Загибель Раїсі: Генштаб країни назвав попередню версію аварії гелікоптера

Загибель Раїсі: Генштаб країни назвав попередню версію аварії гелікоптера

Генеральний штаб Збройних сил Ірану опублікував попередній звіт щодо причин аварії гелікоптера, в якому летів президент Ібрагім Раїсі. У ньому стверджують, що на вертольоті не виявили слідів від куль.

Про це пише іранське агентство IRNA.

У звіті зазначили, що гелікоптер загорівся після падіння з висоти. За півтори хвилини до аварії пілот вертольота спілкувався з тими, хто летів у двох інших гелікоптерах групи. Крім того, під час розслідування не виявили підозрілих випадків у розмовах диспетчерів з екіпажем гелікоптера.

Попри те, що для попереднього звіту зібрали та вивчили значну частину доказів, пов'язаних з аварією, деякі з них потребують більше часу для вивчення, кажуть у Генштабі.

Нагадаємо, На Закарпатті чоловік через ревнощі вбив жінку

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Зіткнення вантажівки та легковика: у ДТП під Києвом загинула 11-річна дівчинка (фото) Зіткнення вантажівки та легковика: у ДТП під Києвом загинула 11-річна дівчинка (фото)
Матір дитини та 28-річний водій вантажівки не постраждали.
На Прикарпатті на житловий будинок впав легкомоторний літак: загинуло четверо осіб (відео) На Прикарпатті на житловий будинок впав легкомоторний літак: загинуло четверо осіб (відео)
Повітряне судно зачепило приватний житловий будинок, після чого дах особняка спалахнув потужним вогнем.
Аварія з українською родиною в Австрії: загинула ще одна дитина Аварія з українською родиною в Австрії: загинула ще одна дитина
В Австрії 31 серпня трапилася жахлива ДТП за участі родини українців. Внаслідок якої загинув 6-річний хлопчик, а його 2-річного братика відправили в лікарню на гелікоптері.
Loading...
Load next