Загибель Раїсі: Генштаб країни назвав попередню версію аварії гелікоптера

Загибель Раїсі: Генштаб країни назвав попередню версію аварії гелікоптера

Генеральний штаб Збройних сил Ірану опублікував попередній звіт щодо причин аварії гелікоптера, в якому летів президент Ібрагім Раїсі. У ньому стверджують, що на вертольоті не виявили слідів від куль.

Про це пише іранське агентство IRNA.

У звіті зазначили, що гелікоптер загорівся після падіння з висоти. За півтори хвилини до аварії пілот вертольота спілкувався з тими, хто летів у двох інших гелікоптерах групи. Крім того, під час розслідування не виявили підозрілих випадків у розмовах диспетчерів з екіпажем гелікоптера.

Попри те, що для попереднього звіту зібрали та вивчили значну частину доказів, пов'язаних з аварією, деякі з них потребують більше часу для вивчення, кажуть у Генштабі.

Нагадаємо, На Закарпатті чоловік через ревнощі вбив жінку

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Аварія з рейсовим автобусом на Тернопільщині: двоє з дев'яти травмованих померли у лікарні (фото) Аварія з рейсовим автобусом на Тернопільщині: двоє з дев'яти травмованих померли у лікарні (фото)
Внаслідок ДТП постраждали 9 осіб, серед них – водій маршрутки, яка курсувала з Тернополя до Кременця.
Жахлива ДТП сталася на трасі Дніпро-Запоріжжя: троє людей загинули (фото) Жахлива ДТП сталася на трасі Дніпро-Запоріжжя: троє людей загинули (фото)
Поліцейські відкрили кримінальне провадження через порушення ПДР. Аварія сталася близько 8 ранку 29 листопада.
Авіакатастрофа АН-26 на Камчатці: у МЗС повідомили чи були українці на борту літака (відео) Авіакатастрофа АН-26 на Камчатці: у МЗС повідомили чи були українці на борту літака (відео)
Роботу рятувальників щодо ліквідації наслідків смертельної авіакатастрофи ускладнює сильний вітер у регіоні. Усі тіла загиблих були знайдені, серед них є неповнолітня дитина.
Loading...
Load next