РФ на ТОТ навчатиме школярів поводитись із дронами й гранатами, - Спротив

РФ на ТОТ навчатиме школярів поводитись із дронами й гранатами, - Спротив

Росіяни в школах на тимчасово окупованих територіях України запровадять у новому навчальному році предмет "Основи безпеки та захист батьківщини", у межах якого діти засвоюватимуть військову підготовку, зокрема роботу з БПЛА, гранатами й автоматами.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Зазначено, що новий предмет з 1 вересня стане обов’язковим для всіх старшокласників, зокрема дівчат. Школярі вивчатимуть тактичну медицину та військову допомогу - поводження з дронами, автоматами й гранатами.

Також ворог готується до збільшення кадетських класів у школах на ТОТ. Все це є елементом підготовки нових кадрів у мілітаризовані структури Кремля, - додає ЦНС.

Нагадаємо, До ЗСУ долучилися вже 775 засуджених

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Loading...
Load next