До ЗСУ долучилися вже 775 засуджених

До ЗСУ долучилися вже 775 засуджених

До лав Збройних сил України долучилися вже 775 засуджених.

Про це повідомив Офіс генерального прокурора.

Як зазначається, на сьогодні до суду подані 2402 клопотання про умовно-дострокове звільнення засуджених від відбування покарання для проходження військової служби.

За участі прокурорів суди вже розглянули та своїми рішеннями задовольнили 1843 таких клопотань. На їх виконання 775 засуджених поступили на службу до лав Збройних сил України, – зазначили в ОГП.

Більшість засуджених, які виявили бажання захищати Батьківщину, – це громадяни, які відбувають покарання в установах Житомирської, Кіровоградської, Миколаївської, Рівненської, Харківської, Хмельницької, Вінницької та Дніпропетровської областей.

Нагадаємо, Напад росії на Україну: кількість бойових зіткнень зросла до 60

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші" Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші"
Протягом доби 1 травня бойовики 12 разів порушили режим тиші, внаслідок чого з української сторони є один військовий отримав поранення.
Окупанти обстріляли українських військових під Горлівкою: є поранені (відео) Окупанти обстріляли українських військових під Горлівкою: є поранені (відео)
Поблизу Горлівки увечері 17 квітня та вночі на 18 квітня російські війська використовували гранатомети та стрілецьку зброю проти ЗСУ.
Loading...
Load next