У Ватикані прокоментували дозволи країн на використання Україною зброї на території РФ

У Ватикані прокоментували дозволи країн на використання Україною зброї на території РФ

Державний секретар Ватикану кардинал П'єтро Паролін заявив, що дозволи країн на використання Україною наданої зброї для ударів по об'єктах в Росії можуть спричинити "неконтрольовану ескалацію".

Про це інформує ANSA. 

За його словами, такий дозвіл є "тривожною перспективою" і означатиме "неконтрольовану ескалацію". 

Я думаю, що ця можливість повинна турбувати всіх тих, кому близька доля нашого світу. Це може спричинити ескалацію, яку вже ніхто не зможе контролювати, - сказав Паролін. 

Він додав, що Ватикан продовжує роботу на гуманітарному рівні і першочергово займається питанням повернення українських дітей в Україну. 

Нагадаємо, У столичному метро збільшать інтервали між поїздами через дефіцит співробітників

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Включи гімн! На ніч включу": керівництво підбадьорювало прикордонників під час обстрілів Луганського загону у 2014 році (відео) "Включи гімн! На ніч включу": керівництво підбадьорювало прикордонників під час обстрілів Луганського загону у 2014 році (відео)
Державна прикордонна служба України оприлюднила записи розмови своїх військовослужбовців під час оборони Луганського загону в червні 2014 року.
Українські військові ліквідували російського снайпера на Донбасі (відео) Українські військові ліквідували російського снайпера на Донбасі (відео)
Раніше повідомлялось, що український снайпер застрелив підполковника Збройних сил Російської Федерації на Донбасі.
Неспокійна доба на Донбасі: проросійські бойовики 5 разів порушили "режим тиші" Неспокійна доба на Донбасі: проросійські бойовики 5 разів порушили "режим тиші"
Протягом минулої доби, 1 червня в районі окупованих територій та проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 5 порушень режиму припинення вогню.
Loading...
Load next