США не скасовуватимуть обмеження на удари по росії американською зброєю після атаки рф на «Охматдит»

США не скасовуватимуть обмеження на удари по росії американською зброєю після атаки рф на «Охматдит»

США не зніматимуть обмеження для українських військових щодо ударів по росії американською зброєю.

Про це на брифінгу в Білому домі заявив координатор зі стратегічних комунікацій Ради національної безпеки США Джон Кірбі.

Американського посадовця запитали, чи планує Вашингтон зняти обмеження для українських військових щодо ударів углиб території рф після того, як росія вдарила по дитячій лікарні «Охматдит» у Києві.

У відповідь Кірбі заявив, що обмеження знімати не будуть.

Жодних змін у політиці США. Україна надалі може використовувати американське озброєння для ударів поблизу кордону з рф. Це все ще так, — наголосив Кірбі.

Нагадаємо, На ЗАЕС рф не проводить ремонти й техобслуговування в належному обсязі

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію
Російські бойовики в районі шахти "Октябрьская" на околиці Донецька замінили камери відеоспостереження ОБСЄ для того аби встановили там свою мінометну позицію для обстрілу українських військових.
На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото) На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото)
Бойовики обстріляли оперативно-слідчу групу СБУ на Луганщині, вони використовували заборонені міномети. Усі члени оперативно-слідчої групи СБУ залишилися в живих.
Loading...
Load next