У Чехії поліція відпустила іноземців, які напали на українських волонтерів

У Чехії поліція відпустила іноземців, які напали на українських волонтерів

Чеська поліція звільнила без висування обвинувачень усіх п’ятьох іноземців, які були затримані у Празі після нападу на українських волонтерів у суботу.

Про це повідомляє Radio Prague International із посиланням на ČTK.

Поліція продовжує займатися справою про напад як правопорушенням, сказав прессекретар прокуратури Праги Алеш Цимбала.

Із оцінки наявних наразі доказів неможливо зробити висновок про кримінальну відповідальність будь-кого із затриманих, – запевнив Цимбала.

Він додав, що зараз продовжується детальний розгляд справи, перш за все, з точки зору її кваліфікації та можливої кримінальної відповідальності причетних до інциденту осіб.

Один іноземець був затриманий на місці події, інші четверо – у празькому аеропорту Вацлава Гавела.

За словами Цимбали, затримані були громадянами однієї з країн ЄС. За інформацією ČTK, це були громадяни Німеччини, а деякі є вихідцями з країн колишнього СРСР.

Троє затриманих після проведення необхідних дій були звільнені вже 3 червня. Двоє затриманих були звільнені сьогодні, – додав Цимбала.

Нагадаємо, Напад росії на Україну: кількість бойових зіткнень з початку поточної доби зросла до 64

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Святкували медовий місяць": деталі вибуху снаряду у вогнищі у Карпатах (відео) "Святкували медовий місяць": деталі вибуху снаряду у вогнищі у Карпатах (відео)
Ймовірною причиною трагедії стала не здетонована авіабомба часів Першої світової війни.
На Полтавщині тіло зниклого 8-річного хлопчика знайшли мертвим (фото) На Полтавщині тіло зниклого 8-річного хлопчика знайшли мертвим (фото)
Дитина зникла під час відпочинку з рідними поблизу озера колишніх "артскладів" у Кременчуці, що на Полтавщині. До пошуків 8-річної дитини залучили Нацгвардію, поліцію та кінологів.
України немає: Росія опублікувала остаточний список недружніх країн України немає: Росія опублікувала остаточний список недружніх країн
До списку іноземних держав, які скоюють недружні дії стосовно Російської Федерації від 13 травня, внесли лише Чехію та Сполучені Штати Америки.
Loading...
Load next