У «Шегинях» та «Грушеві» двоє чоловіків намагалися підкупити прикордонників

У «Шегинях» та «Грушеві» двоє чоловіків намагалися підкупити прикордонників

У пункті пропуску «Шегині» та «Грушів» прикордонники 7 прикордонного Карпатського загону зафіксували чергові спроби підкупу.

Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби.

Так, 51-річний уродженець Черкащини прямував на виїзд з України, проте під час перевірки не зміг надати усі необхідні документи. Щоб вирішити питання, спробував підкупити прикордонника, запропонувавши 50 євро.

У «Грушеві» 36-річний уродженець Полтавщини також намагався підкупити прикордонника через відсутність документів, що дають право на виїзд за кордон. 50 євро чоловік вклав у паспортний документ.

Державна прикордонна служба України має нульову толерантність до корупції. За фактами підкупу службових осіб співробітники ВВВБ Держприкордонслужби поінформували представників Нацполіції.

Відповідальність за це правопорушення, передбачена ст. 369 ККУ «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі.

Нагадаємо, Латвія збільшила квоту для реабілітації українських військових до 200 пацієнтів на рік

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Хотів хабар, а отримає термін: у столиці затримали посадовця, який вимагав у мешканки 2000 доларів (фото) Хотів хабар, а отримає термін: у столиці затримали посадовця, який вимагав у мешканки 2000 доларів (фото)
Хабар він вимагав за невжиття заходів щодо реалізації автомобіля «Range Rover», який в жінки вилучити в рамках виконавчого провадження.
Loading...
Load next