Заступницю прокурора Запорізької області викрили на хабарі у $40 тис.

Заступницю прокурора Запорізької області викрили на хабарі у $40 тис.

23 вересня САП спільно з НАБУ викрили заступницю прокурора Запорізької області на одержанні хабара в розмірі $40 тис.

Про це повідомляє САП.

Слідство встановило, що заступниця обласного прокурора висловила прохання надати неправомірну вигоду та фактично отримала неправомірну вигоду у розмірі $40 тис. 

За даними САП, хабар був за вирішення питання щодо зміни підслідності у кримінальному провадженні, забезпечення скасування арешту майна особи та не притягнення до кримінальної відповідальності за результатами досудового розслідування.

Першочергові слідчі дії тривають. Попередня правова кваліфікація дій прокурора – ч. 4 ст. 368 КК України. Вирішується питання про повідомлення особі про підозру та обрання запобіжного заходу.

Судячи з сайту відомства, фігуранткою, імовірно, є Максименко Наталя Вікторівна, тому що вона одна жінка серед заступників обласного прокурора. Про це також інформує LIGA.net з посиланням на джерело у правоохоронному секторі.

Примітка. Відповідно до ч. 1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Нагадаємо, На Запоріжжі працівниці лікарні виплатили премії родичам і знайомим на 1,6 млн гривень

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Спецоперація "Павутина": в Україні викрили 23 особи, які створювали та продавали порноконтент за участі дітей (фото) Спецоперація "Павутина": в Україні викрили 23 особи, які створювали та продавали порноконтент за участі дітей (фото)
У Черкасах до зйомок таких відео матір залучила своїх малих доньок.
"Судимість за один патрон": Стерненко планує подавати касаційну скаргу на вирок суду "Судимість за один патрон": Стерненко планує подавати касаційну скаргу на вирок суду
Сьогодні, 31 травня, Апеляційний суд Одеси залишив без змін звинувачення щодо громадського активіста Сергія Стерненка за статтями про викрадення людини та незаконне поводження зі зброєю - за частиною 2 статті 146 і за частиною 1 статті 263 ККУ.
Loading...
Load next