На грецькому острові Сімі знайшли мертвим британського телеведучого Майкла Мослі

На грецькому острові Сімі знайшли мертвим британського телеведучого Майкла Мослі

На грецькому острові Сімі знайшли мертвим 67-річного британського телеведучого і прихильника здорового способу життя лікаря Майкла Мослі. 

Про це агентству Reuters повідомив заступник мера острова.

За словами речниці поліції Константини Дімогліду, тіло людини, якою, як вважають, є Мослі, знайшли в районі Агія Марина. Інший правоохоронець сказав, що тіло знайшли на скелястій місцевості, неподалік від моря.

Наразі причину смерті медійника не повідомляють. Поліція розслідує місце події.

Майкл Мослі вважався зниклим безвісти з середи, 5 червня, після того, як він пішов на прогулянку узбережжям на самоті в спекотну погоду.

Мослі вивчав медицину та отримав кваліфікацію лікаря, а останні кілька десятиліть працював телеведучим та документалістом. Він відомий програмами «Одна вистава», «Цього ранку», а також «Довірся мені, я лікар» на BBC Two.

Нагадаємо, Міноборони Німеччини планує значно збільшити резерв Бундесверу

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
В Україні оголосили першу підозру російському військовому за зґвалтування В Україні оголосили першу підозру російському військовому за зґвалтування
Слідство триває, військовослужбовця оголошено в розшук.
"Вона вмить затихла і все": 18-річна жителька Харківської області викинула в туалет вбиту дитину (відео) "Вона вмить затихла і все": 18-річна жителька Харківської області викинула в туалет вбиту дитину (відео)
На Харківщині поліцейські затримали 18-річну дівчину, яка вбила свою новонароджену дитину.
Авіакатастрофа АН-26 на Камчатці: у МЗС повідомили чи були українці на борту літака (відео) Авіакатастрофа АН-26 на Камчатці: у МЗС повідомили чи були українці на борту літака (відео)
Роботу рятувальників щодо ліквідації наслідків смертельної авіакатастрофи ускладнює сильний вітер у регіоні. Усі тіла загиблих були знайдені, серед них є неповнолітня дитина.
Loading...
Load next