Білорусь приєднується до російських навчань із застосуванням нестратегічної ядерної зброї

Білорусь приєднується до російських навчань із застосуванням нестратегічної ядерної зброї

Міністерство оборони Білорусі оголосило, що країна долучається до другого етапу навчань Росії з використанням нестратегічної ядерної зброї.

Про це заявив очільник білоруського оборонного відомства Віктор Хренін.

За його словами, країни Заходу ведуть "безкомпромісну агресивну політику в галузі військової діяльності", а також "виношують плани застосування військової сили" проти Білорусі.

Послідовно зміцнюємо свій оборонний потенціал. І наша участь у другому етапі навчання Збройних сил Російської Федерації із застосування нестратегічної ядерної зброї цьому підтвердження, - заявив Хренін.

Також він наголосив, що такі заходи у РФ, пов’язані з підготовкою до застосування нестратегічної ядерної зброї, "проводяться на користь забезпечення власної безпеки та є плановими".

Зараз, як ніколи раніше, ми сповнені рішучості реагування на будь-які погрози, які створюються як для нашої держави, так і Союзної держави, - додав міністр оборони Білорусі.

Нагадаємо, На Закарпатті вантажівка прорвала державний кордон

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Росія провела в окупованому Криму навчання з протиповітряної оборони Росія провела в окупованому Криму навчання з протиповітряної оборони
Російські військовослужбовці здійснили згортання пускових і радіолокаційних установок і здійснили марш в нові позиційні райони в окупованому Криму.
Loading...
Load next