Росія провела в окупованому Криму навчання з протиповітряної оборони

Росія провела в окупованому Криму навчання з протиповітряної оборони
Російські військовослужбовці здійснили згортання пускових і радіолокаційних установок і здійснили марш в нові позиційні райони в окупованому Криму.

Дивізіони російських зенітно-ракетних комплексів С-400 "Тріумф" провели "навчання з протиповітряної оборони об'єктів" в окупованому  Російською Федерацією Криму. Навчання пройшло відповідно до плану бойової підготовки зенітного ракетного з'єднання Південного військового округу (РФ), повідомила пресслужба Міністерства оборони РФ.

На основному етапі навчання особовий склад ЗРК С-400 "Тріумф" відпрацював алгоритм дій при надходженні інформації про наближення авіації умовного противника. Потім військовослужбовці виконали виявлення, ідентифікацію та знищення повітряних цілей шляхом проведення електронних пусків ракет, – заявили у російському військовому відомстві.

Відомо, що у ході російських навчання розрахунки зенітних ракетно-гарматних комплексів "Панцир" провели тренування з прикриття позицій ЗРК С-400 "Тріумф" від ракетної атаки "умовного противника".

Нагадаємо, що з 9 серпня до 15 вересня Росія проводить в окупованому нею Криму масштабні військові навчання. Окрім цього, сьогодні, 10 вересня, на полігонах Росії і Білорусі почалися масштабні військові навчання "Захід-2021". Вони триватимуть до 16 вересня й пройдуть на території і дев'яти полігонах Росії - Кирилівський, Струги червоні, Муліно, Погоново, Хмелівка, Правдинський, Добровольський, Дорогобуж, Вольський.

Зокрема, у НАТО заявили, що стежитимуть за навчаннями "Захід-2021" і закликали Москву і Мінськ діяти передбачувано, прозоро і згідно з міжнародними зобов'язаннями в рамках ОБСЄ. 

Читайте також
Росія розпочала військові навчання в анексованому Криму Росія розпочала військові навчання в анексованому Криму
Кремль планує відпрацювати оборону, так званий "марш-кидок" та "наступальні дії". Також планують залучити різні види зброї.
Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео) Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео)
Росія продовжує інтегрувати тимчасово окуповані території України у свій вимір. Одним з таких напрямків є мілітаризація свідомості дітей. Неповнолітніх знайомлять зі справжньою зброєю та відправляють на стрільбища. Найбільш потужними та підтримуваними Росією організації є "Молода гвардія – Юнармія" у "народних республіках" та "Юнармія" у Криму.
Лукашенко звинуватив Україну у підготовці бойовиків та перекиданні зброї до Білорусі Лукашенко звинуватив Україну у підготовці бойовиків та перекиданні зброї до Білорусі
Олександр Лукашенко звинуватив українську владу в підготовці бойовиків, яких нібито вона направляє до Білорусі.
Loading...
Load next