Двом буковинцям, які з сокирами напали на військових ТЦК, загрожує до семи років тюрми

Двом буковинцям, які з сокирами напали на військових ТЦК, загрожує до семи років тюрми

У Чернівецькій області завершили досудове розслідування та передали до суду справу проти двох мешканців гірського села на Буковині, які напали із сокирами на військових ТЦК та СП. Їм загрожує до семи років тюрми.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом прокуратури завершили досудове розслідування та передали обвинувальний акт для розгляду до суду. Чоловікам інкримінують вчинення протиправних дій, передбачених ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає максимальне покарання – до семи років позбавлення волі, - йдеться у повідомленні.

Там нагадали, що подія трапилася в селі Плоска Вижницького району біля КПП "Горлеча". Водій на автомобілі наїхав на 41-річного працівника ТЦК та СП. Пізніше, розвернувшись, чоловік зупинився, вийшов із машини з сокирою в руках та ударив військового в передпліччя обухом сокири. Інший буковинець також вдарив обухом сокири в плече військовослужбовця.

Крім того, чоловіки побили лобове скло і бокові вікна в автомобілі працівників ТЦК і СП та втекли з місця події. Поліцейські оперативно встановили осіб, причетних до нападу. Ними виявилися 28-річний та 43-річний місцеві жителі.

Нагадаємо, На Закарпатті вантажівка прорвала державний кордон

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Суд залишив екс-депутата Семенченка під вартою ще до 24 травня Суд залишив екс-депутата Семенченка під вартою ще до 24 травня
Печерський районний суд Києва залишив під вартою колишнього народного депутата Семена Семенченка до 24 травня. Його підозрюють у створенні незаконного збройного формування - приватної військової компанії.
Loading...
Load next