Суд залишив екс-депутата Семенченка під вартою ще до 24 травня

Суд залишив екс-депутата Семенченка під вартою ще до 24 травня
Печерський районний суд Києва залишив під вартою колишнього народного депутата Семена Семенченка до 24 травня. Його підозрюють у створенні незаконного збройного формування - приватної військової компанії.

Печерський суд Києва залишив під вартою екскомбата батальйону "Донбас" та колишнього нардепа VIII скликання Верховної Ради Семена Семенченка. Про це повідомляє видання УНН із посиланням на слова адвоката Семенченка - Влада Добоша.

Відповідне рішення про продовження арешту Семенченка суд виніс учора, 29 квітня. Зазначимо, що раніше захист Семенченка подав клопотання про зміну йому запобіжного заходу, однак суд все ж таки вирішив залишити його без змін. Тому ексдепутат й надалі перебуватиме в СІЗО, цього разу до 24 травня без права внесення застави.

Нагадаємо, що 26 березня СБУ оголосила Семену Семенченку підозру у створенні ПВК. Він фігурує у цій справі разом із агентом НАБУ Євгеном Шевченком. Підозрюваного у справі створення "приватної військової компанії" та спільника Семенченка - Шевченка також затримували, однак тоді йому вдалось вийти із слідчого ізолятора під заставу в 5 мільйонів гривень.

Читайте також
Суд залишив Антоненка під цілодобовим домашнім арештом Суд залишив Антоненка під цілодобовим домашнім арештом
Захист музиканта та ветерана АТО Андрія Антоненка, якого обвинувачують у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета, просив змінити йому запобіжний захід з цілодобового домашнього арешту на особисте зобов’язання, однак суд все ж таки не задовольнив клопотання.
У затриманих в Україні "злодіїв в законі" знайшли 3,2 млн доларів і зброю У затриманих в Україні "злодіїв в законі" знайшли 3,2 млн доларів і зброю
Суд заарештував двох найвпливовіших "злодіїв в законі" в Україні – "Умку" та "Лашу Сван". Відомо, що двоє злочинців контролювали криміналітет одразу в кількох областях.
На Тернопільщині судитимуть шахраїв, які привласнили майже 7 млн гривень учасників АТО На Тернопільщині судитимуть шахраїв, які привласнили майже 7 млн гривень учасників АТО
Четверо злочинців шляхом обману заволоділи державними коштами у великих розмірах - 6,8 мільйона гривень. Чоловіки підшуковували учасників АТО й пропонували їм оформити інвалідність для отримання пенсій, кошти згодом вони забирали собі.
Loading...
Load next