У Варшаві створили Комунікаційну групу з питань України

У Варшаві створили Комунікаційну групу з питань України

Комунікаційна група з питань України, створена США та Польщею за участі України, а також інших держав і організацій - партнерів, буде базуватися у Варшаві.

Про це повідомило МЗС України.

Міністерство закордонних справ України вітає та високо цінує створення Комунікаційної групи з питань України, започаткованої США та Польщею за участі України та інших держав і організацій - партнерів. Комунікаційна група з питань України буде базуватись у Варшаві у приміщенні, наданому МЗС Республіки Польща, ‒ йдеться у повідомленні

Зазначається, що в роботі Комунікаційної групи братимуть участь представники України та держав-партнерів, щоб обмінюватися інформацією щодо висвітлення повномасштабної агресії Росії проти України, посилювати українські сигнали та протистояти інформаційним маніпуляціям Кремля.

В урочистій церемонії у Варшаві 10 червня взяли участь представники України, США, Польщі, а також інших європейських країн та представники ЗМІ. Від США з промовою виступив спецпредставник та координатор Центру глобальної взаємодії Державного департаменту США Джеймс Філіп Рубін, Польщу представив уповноважений міністра закордонних справ Республіки Польща з питань протидії міжнародній дезінформації Томаш Хлонь, а Україну представляла директорка департаменту публічної дипломатії та комунікацій Міністерства закордонних справ України Вікторія Ляліна-Бойко.

Нагадаємо, В Україні запрацював перший цех Rheinmetall

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next