Плетенчук йде з посади пресофіцера Сил оборони півдня

Плетенчук йде з посади пресофіцера Сил оборони півдня

Очільник Центру стратегічних комунікацій та речник Сил оборони півдня Дмитро Плетенчук повідомив, що залишає цю посаду, яку він обіймав з квітня 2024 року, і повертається до виконання обов’язків речника ВМС.

Про це він повідомив у соцмережі. 

Шановні колеги, доповідаю: наразі моє відрядження до Сили оборони півдня України в якості очільника Центру стратегічних комунікацій та речника угрупування закінчено. Так було сплановано від початку. Прошу не шукати ніяких подвійних сенсів або "зрадоньки", ‒ заявив Плетенчук.

За його словами, він виконав свої функціональні обов’язки в якості "кризового менеджера" і повернувся на посаду речника ВМС.

Плетенчук також подякував керівництву і команді, а також нагадав що встиг зробити за 45 діб на посаді.

Нагадаємо, Сирський: Ворог наступає по всьому фронту, найгарячіше - на Покровському та Курахівському напрямках

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Зґвалтування жінки поліцейськими в Кагарлику: після атестації 30 із 38 копів залишили на посадах Зґвалтування жінки поліцейськими в Кагарлику: після атестації 30 із 38 копів залишили на посадах
З 38 поліцейських, які працювали у Кагарлицькому райвідділі, де минулого року зґвалтували жінку залишилось працювати лише 30 - шість з них отримали підвищення, а одного звільнили.
Новий міністр: Комітет підтримав призначення кандидатури Ляшка на посаду голови МОЗ Новий міністр: Комітет підтримав призначення кандидатури Ляшка на посаду голови МОЗ
Комітет Верховної Ради з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування підтримав подання прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля про призначення нинішнього головного санлікаря країни Віктора Ляшка на посаду нового міністра охорони здоров’я.
Ляшко - новий міністр МОЗ: Шмигаль офіційно запропонував Раді нового кандидата Ляшко - новий міністр МОЗ: Шмигаль офіційно запропонував Раді нового кандидата
Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль вніс подання до Верховної Ради щодо затвердження санітарного лікаря Віктора Ляшка на посаду нового очільника МОЗ, після вчорашнього звільнення Максима Степанова.
Loading...
Load next