Уряд Швейцарії зазнав кібератак напередодні саміту миру

Уряд Швейцарії зазнав кібератак напередодні саміту миру

Сайт Федеральної ради Швейцарії та інших органів влади країни, залучених до проведення Глобального саміту миру, зазнав кібератак.

Про це повідомив швейцарське Федеральне відомство з кібербезпеки (FOCS), передає SRF.

За даними уряду Швейцарії, однією з організацій, що постраждали, стала митниця. Митні декларації були переведені на екстрену процедуру, та трохи більш як через годину нормальну роботу системи відновили.

Кібератаки перевантаження призвели до незначних відключень електроенергії у Швейцарії, але в допустимих межах, і не призвели до пошкоджень, додала влада.

У FOCS уточнили, що йшлось про DDoS-атаки, під час яких комп'ютерні системи перевантажуються великою кількістю запитів, і наголосили, що в результаті зловмисних дій безпека даних та систем не була скомпрометована.

Нагадаємо, Переміщення всієї батареї Patriot в Україну є небезпечним, - очільник Бюро національної безпеки Польщі

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
З боку збройних формувань РФ зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню, є загиблий - ООС З боку збройних формувань РФ зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню, є загиблий - ООС
Військовослужбовці Об’єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації.
Помер поранений напередодні боєць. На Донбасі зберігається «тиша» – штаб ООС Помер поранений напередодні боєць. На Донбасі зберігається «тиша» – штаб ООС
За минулу та з початку поточної доби порушень режиму припинення вогню на Донбасі не зафіксовано.
Loading...
Load next