У Празі затримали підозрюваного у вбивстві української дівчинки в Німеччині

У Празі затримали підозрюваного у вбивстві української дівчинки в Німеччині

У столиці Чехії затримали 36-річного громадянина Молдови за підозрою в убивстві 9-річної української дівчинки Валерії у німецькій Саксонії.

Про це повідомляє німецький телеканал ZDF.

У Празі заарештовано 36-річного чоловіка у справі вбитої Валерії з Дебельна. Йому оголошено про підозру у вбивстві дівчинки, - йдеться у повідомленні.

За даними прокуратури німецького міста Хемніц, яка займається розслідуванням справи, молдованин раніше був об'єктом національних і європейських ордерів на арешт. Наразі він перебуває під вартою в Чеській Республіці і невдовзі має бути переданий до Німеччини. Іншої додаткової інформації у прокуратурі не повідомили.

Нагадаємо, На Одещині прикордонники затримали вантажівку з десятками ухилянтів

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Підозрюваний у зґвалтуванні і вбивстві 7-річної дівчинки повісився у СІЗО Підозрюваний у зґвалтуванні і вбивстві 7-річної дівчинки повісився у СІЗО
Підозрюваний у вбивстві 7-річної Марії Борисової з Херсонщини вчинив самогубство. Він повісився у камері в СІЗО. Крім того, чоловік начебто залишив передсмертну записку.
Вбивали за житло: на Харківщині затримали банду "чорних ріелторів" (фото) Вбивали за житло: на Харківщині затримали банду "чорних ріелторів" (фото)
У Харківській області правоохоронці під час спецоперації затримали бандитів-вбивць,  які протягом двох років відбирали у людей квартири. Як тільки житло продавалось - людей вбивали.
Гостя, який сп’яну вбив дитину, бо заважала спати, засудили до 13 років в'язниці Гостя, який сп’яну вбив дитину, бо заважала спати, засудили до 13 років в'язниці
Днями у Києві суд виніс вирок чоловіку, який вбив 6-річного хлопчика.
Loading...
Load next