Окупанти створили класи «поліцаїв» на ТОТ Херсонщини ‒ ЦНС

Окупанти створили класи «поліцаїв» на ТОТ Херсонщини ‒ ЦНС

У школах тимчасово окупованої частини Херсонської області розпочали процес формування спеціалізованих класів, у яких будуть готувати «поліцаїв».

Про це повідомив Центр національного спротиву.

Там зазначають, що це будуть класи росгвардії. У них діти проходитимуть військові навчання і «патріотичне виховання». Після закінчення курсу випускники отримуватимуть первинне сержантське звання і виконуватимуть роботу «поліцаїв».

Такі класи планують відкрити вже з нового навчального року. Перший з’явиться у Скадовську. Надалі такі спецкласи створюватимуть у кожній школі регіону. Як зазначають у Центрі нацспротиву, вони вже діють на тимчасово окупованому Запоріжжі.

Центр національного спротиву нагадує: промивання мізків з метою нівелювання самоідентичності українських дітей є ознакою геноциду. І за такі злочини окупантів та всіх, хто з ними співпрацює, передбачено суворе покарання, ‒ наголосили в ЦНС.

Нагадаємо, У Румунії офіційно взяли на озброєння другу систему ППО Patriot

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші
За минулу добу російсько-окупаційні війська на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню, один з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео) Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео)
Противник на Миколаївщині, Херсонщині продовжує ведення бойових дій на зайнятому рубіжі.
Loading...
Load next