Росіяни готують посібник для шкіл з "історії новоросії" - ЦНС

Росіяни готують посібник для шкіл з "історії новоросії" - ЦНС

Окупанти готують посібник для шкіл з «історії новоросії», в якому доводитимуть існування якоїсь окремої російської цивілізації.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Росіяни продовжують переписувати історію й створювати паралельну реальність, аби промивати мізки населенню тимчасово окупованих територій. Росіяни планують випустити посібник з «історії новоросії: від давніх-давен до наших днів». В ньому ворог буде доводити існування якоїсь окремої російської цивілізації і її права на захоплені землі, ‒ йдеться у повідомленні.

Зазначається, що, в традиціях росіян, існування інших народів буде відкидатись. Водночас російські вчителі з ТОТ проходять навчання, аби надалі читати курс студентам фейкових вишів та учням старших класів «основи російської державності» – пропагандистські лекції з антизахідною риторикою, в яких заперечується існування України.

Центр національного спротиву закликав повідомляти про таких «педагогів», які займаються промиванням мізків українських дітей.

Зауважимо, що автори підручників стануть воєнними злочинцями й понесуть відповідальність, ‒  додають у ЦНС.

Нагадаємо, На військовому полігоні в Чехії вибухнули невстановлені боєприпаси. Є постраждалі

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші
За минулу добу російсько-окупаційні війська на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню, один з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео) Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео)
Противник на Миколаївщині, Херсонщині продовжує ведення бойових дій на зайнятому рубіжі.
Loading...
Load next