Українські військові вперше захопили російський «танк-черепаху»

Українські військові вперше захопили російський «танк-черепаху»

На Краматорському напрямку в районі Кліщіївки воїни 22-ї окремої механізованої бригади затрофеїли російський "танк-черепаху", а також взяли у полон його екіпаж.

Про це повідомляє ОСУВ "Хортиця".

Завдяки підрозділу безпілотних систем було виявлено ворожий танк в районі села Кліщіївка. Застосувавши БпАК по танку були здійснені скиди. Уражений танк та дезорієнтований екіпаж противника, намагаючись втекти, втратив будь-яку можливість віднайти вірний напрямок для повернення до своїх позицій. Завдяки артилерії бригади, танк було зупинено на одному з рубежів, і вже піхотинці з механізованого батальйону взяли в полон екіпаж разом з танком. Під час перемовин з екіпажем, механік-водій заховався всередині разом з гранатою і намагався підірвати танк. Але наші піхотинці знайшли вагомі аргументи для переконання, що краще жити, ніж вмерти, - йдеться у повідомленні.

В ОСУВ "Хортиця" наголосили, що це – перший випадок захоплення такого танку.

Нагадаємо, Прем'єр-міністр Ізраїлю оголосив про розпуск військового кабінету

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Підозрюваного у вбивстві військовослужбовця знайшли мертвим на Миколаївщині Підозрюваного у вбивстві військовослужбовця знайшли мертвим на Миколаївщині
На Миколаївщині поблизу Очакова знайшли тіло військовослужбовця, якого підозрюють у вбивстві іншого військового, якого застрелили зранку 23 квітня.
Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші" Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші"
Протягом доби 1 травня бойовики 12 разів порушили режим тиші, внаслідок чого з української сторони є один військовий отримав поранення.
Суд залишив екс-депутата Семенченка під вартою ще до 24 травня Суд залишив екс-депутата Семенченка під вартою ще до 24 травня
Печерський районний суд Києва залишив під вартою колишнього народного депутата Семена Семенченка до 24 травня. Його підозрюють у створенні незаконного збройного формування - приватної військової компанії.
Loading...
Load next