Міносвіти підготувало перших тренерів для оновленого предмету «Захист України»

Міносвіти підготувало перших тренерів для оновленого предмету «Захист України»

Міністерство освіти і науки закінчило підготовку перших тренерів, які допомагатимуть шкільним вчителям предмета «Захист України» по-новому викладати цю дисципліну.

Про це повідомили в Міносвіти.

Там розповіли, що підготовку закінчив 81 тренер. Їх навчали представники 12 бригади НГУ «Азов», OSINT-фахівці проєкту Molfar, KMBS та школа «Майбутні». Як розповіли у МОН, навчання охоплювало теми національної безпеки та оборони, інформаційної безпеки, військового управління, а також стосувалося особливостей роботи з учнями 10–11 класів та педагогіки.

Хочемо, щоб з 1 вересня предмет “Захист України” викладали по-новому. І саме вчителі мають стати рушієм цих змін, тому навчання педагогів — важливий фокус уваги. Наша мета — зробити так, щоб у підсумку вчителі “Захисту України” стали натхненниками для багатьох молодих громадян: формували потужну патріотичну позицію, надавали знання для збереження життя як в мирний час, так і в умовах війни, — зазначає міністр освіти Оксен Лісовий.

Нагадаємо, Росіяни готують посібник для шкіл з "історії новоросії" - ЦНС

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ викрила контрабанду на понад 11 мільйонів гривень
Служба безпеки України затримала міжнародних контрабандистів, які вивозили бурштин через аеропорти "Львів" та "Бориспіль". Під час обшуків за місцями проживання у них було вилучено 1300 кг бурштину та понад 170 кг готових виробів.
18+ маркетинг: на Тернопільщині чоловік продавав порнографічні карти
Його оштрафували на 1307 грн. Також зловмисник продавав календарі із «порнографічним вмістом» за 50 грн.
Біля Шумів на Донбасі загинув український військовий Біля Шумів на Донбасі загинув український військовий
Чоловік підірвався на вибухівці. Від отриманих травм він загинув.
Loading...
Load next