Італія планує передати Україні ракети Storm Shadow

Італія планує передати Україні ракети Storm Shadow

Італія планує передати Україні партію крилатих ракет дальнього радіусу дії Storm Shadow.

Про це повідомило італійське видання Fatto Quotidiano.

Ракети нібито мають надійти у рамках дев'ятого пакету допомоги, який повинен бути виділений наприкінці червня.

Міністерство оборони Італії поки що не коментувало цю інформацію.

У цьому ж пакеті Рим планує передати Україні систему ППО Samp/T, про що на початку червня повідомляв глава МЗС Антоніо Таяні.

Міністр підтвердив, що уряд Італії готує ще один пакет військової допомоги, зміст якого, як і в попередніх випадках, буде конфіденційним.

Нагадаємо, СБУ затримала інформаторку російської спецслужби: деталі

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Інтерпол розшукував п'ять років: у Києві затримали болгарського наркобарона Банева (відео) Інтерпол розшукував п'ять років: у Києві затримали болгарського наркобарона Банева (відео)
Затриманий у столиці 55-річний іноземець виявився розшукуваним Інтерполом наркобароном Евеліном Баневим-Брендо. В Італії та Румунії йому загрожує покарання у вигляді 20 і 10,5 років за ґратами за незаконний обіг наркотиків.
В Італії прокуратура оскаржила виправдувальний вирок для нацгвардійця Марківа В Італії прокуратура оскаржила виправдувальний вирок для нацгвардійця Марківа
Генеральна прокуратура Італії та сім’я фотографа Андреа Роккеллі подали касаційні скарги на рішення італійського Апеляційного суду щодо нацгвардійця Віталія Марківа. Його звинувачували в причетності до загибелі Роккеллі на Донбасі у 2014 році.
На весіллі в Італії загинув 3-річний український хлопчик На весіллі в Італії загинув 3-річний український хлопчик
Під час весільної забави у Італії загинула 3-річна дитина з України. Хлопчик впав у невеличкий басейн з водою та потонув.
Loading...
Load next